Geen producten (0)

Glutenvrije vegan koeken van haver

Voor 12 koeken

Ingrediënten:

-120 gram boekweitmeel
-110 gram havervlokken
-1 tl kaneel (bij ons te koop)
-1,5 tl bakpoeder
-snufje zout (bij ons te koop)
-100 ml amandelmelk
-40 gram kokosbloesemsuiker
-60 gram kokosolie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Stap 2

Meng alle droge ingrediënten in een grote kom.

Stap 3

Voeg de (vloeibare) kokosolie en de amandelmelk toe aan de kom met droge ingrediënten en maak er een goed samenhangend mengsel van (hiervoor heb je geen mixer nodig, dit lukt ook met een vork).

Stap 4

Bekleed een (bak)plaat met bakpapier. Maak 12 platte, ronde hoopjes deeg (dit kun je doen met behulp van twee lepels, of gewoon met de hand). En plaats je koekjes 15 minuten in de oven. 

Vegan glutenvrije koeken in oven

 

Stap 5

Laat de koekjes afkoelen (hierdoor worden ze steviger). Eet smakelijk!

Over de bakker :)

 

Brian Ik ben Brian en ik ben de oprichter van Gaiagoods. Ik sta enthousiast en positief in het leven. Ik streef mijn droombeeld van een gezondere wereld na door proberen mensen te inspireren om beter voor zichzelf én voor de aarde te zorgen.

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter