Geen producten (0)

Glutenvrije vegan kruidnoten

 

Ingrediënten:

-140 gram dadels
-155 gram boekweitmeel 
-50 gram kokosbloesemsuiker
-50 gram kokosolie
-2 tl speculaaskruiden 
-2 tl bakpoeder
-snufje zeezout
-scheutje water

Stap 1

Verwarm de oven voor op 160 °C, ontpit de dadels en laat deze ongeveer 15 minuten weken in warm water. 

Stap 2

Meng alle droge ingrediënten in een grote kom en laat de kokosolie smelten.

Stap 3

Voeg de (vloeibare) kokosolie toe aan het mengsel met droge ingrediënten en maak er een goed samenhangend geheel van. 

Stap 4

Snijd de dadels in kleine stukje en doe deze met een beetje water in de blender. Wanneer de dadels goed gepureerd zijn, voeg je ook de dadelpuree toe aan de kom.  

Stap 5

Kneed het deeg en maak vervolgens kleine bolletjes ervan. Plaats de kruidnoten ongeveer 15 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen en eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter