Geen producten (0)

Vegan energiereep met dadel

Voor 8 repen

Ingrediënten:

-210 gram dadels
-22 gram cashewnoten
-50 gram kokosrasp
-9 gram cacaoboter
-9 gram cacaomassa

Stap 1

Maal de cashewnoten (ik maakte gebruik van een elektrisch koffiemolentje). Ontpit de dadels en laat de cacaoboter en de cacaomassa ‘au bain de marie’ smelten.  

Stap 2

Doe de gemalen cashewnoten, de ontpitte dadels en de gesmolten cacaoboter en cacaomassa in een kom. Bewerk het met een staafmixer tot een mooi glad geheel.

Stap 3

Voeg als laatste de kokosrasp toe en meng het goed door het geheel heen. Schep het beslag in een ovenschaal of diep bord en gebruik een mes (of pizzasnijder) om het mengsel in repen te verdelen. Bewaar de repen in de koelkast.

Stap 4

Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter