Geen producten (0)

Vegan chocoladepasta

Voor 300g chocoladepasta

Ingrediënten:

-140 gram dadelstroop (deze verkopen wij)
-50 gram cacaopoeder
-50 gram cacaonibs
-20 gram kokosolie (niet ontgeurd)
-40 gram walnoten

Stap 1

Maal de cacaonibs en de walnoten (ik gebruik hiervoor een elektrische koffiemolen). 

Stap 2

Laat de kokosolie smelten. Dit heb ik gedaan in een pannetje.

Stap 3

Voeg alle ingrediënten bij elkaar en roer deze totdat het één geheel is.

Stap 4

Bewaar de chocoladepasta uit de koelkast om te voorkomen dat deze te hard wordt. Smakelijk eten!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter