Geen producten (0)

Vegan glutenvrije brownies

Ingrediënten:

-110 gram amandelen 
-80 gram walnoten
-250 gram dadels
-50 gram cacao
-snufje zeezout (deze verkopen wij ook!)
-scheutje (heet) water

Optioneel ter garnering:
-cacaonibs
-kokosrasp

Stap 1

Maak kleine stukjes van de amandelen en de walnoten. Ik gebruikte hiervoor de blender. Je kunt ook een koffiemolen gebruiken als je de noten zeer fijn wilt malen. 

Stap 2

Doe de gehakte nootjes in een kom en voeg hier ook de cacao en een snufje zeezout aan toe.

Stap 3

Ontpit de dadels en doe deze met een scheutje heet water in de blender. Laat de blender aan totdat je een smeuïge dadelpap hebt.

Stap 4

Voeg de dadelpap toe aan de kom met droge ingredienten en kneed het geheel goed.

Stap 5

Leg een stuk bakpapier op een bord (ik gebruikte hiervoor 4-in-1 huishoudpapier) en doe het beslag erop. Je kunt nu een stuk bakpapier bovenop het beslag leggen en met een deegroller (of drinkglas) het beslag platdrukken. Snijd het ‘gebak’ (bijvoorbeeld in 12 vierkanten). Zet het even in de koelkast alvorens het te serveren. Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter