Geen producten (0)

Voor 4 personen

Biologische vegan quinoa recept met cashewnotenrecept

Ingrediënten:

-300 gram quinoa (hier te koop)
-300 gram olijven 
-12 augurken (hier te koop)

Voor de saus:
-140 gram cashewnoten (hier te koop)
-80 gram water
-50 gram citroensap (hier te koop)
-3 el vegan mayonaise (hier te koop)
-zeezout (hier te koop)

Stap 1

Bereid de quinoa zoals beschreven op de verpakking. 

Stap 2

Maal de cashewnoten, ik gebruikte hiervoor een elektrische koffiemolen. 

Stap 3

Snijd de olijven en de augurken in plakjes en zet deze even aan de kant.

Stap 4

Neem het cashewnotenmeel en doe dit samen met het zeezout, de citroensap en het water in een schaaltje. Roer het goed door. Voeg nu ook de mayonaise toe en roer nog even verder. 

Stap 5

Giet de quinoa af en doe de augurken en olijven erbij. Wanneer je dit goed gemixt hebt, voeg je de saus toe en meng je alles nog even goed door. Indien nodig kun je het geheel nog even opwarmen. Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter