Geen producten (0)

 

Ingrediënten:

Voor de pastasaus:
-600 gram tomatensaus
-120 gram verdikkingsmiddel (ik gebruikte boekweitmeel)
-125 gram paprika

Voor de 'kaassaus':
-150 gram cashewnoten
-5 gram basilicum
-2 gram oregano
-2 gram zwarte peper
-5 gram zeezout
-5 ml kokosolie
-30 gram citroensap
-60 gram water

Voor de lasagne 'bladen':
- 120 gram courgette

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de kokosolie smelten en maal de cashewnoten (ik gebruik hiervoor een koffiemolen). Meng hierna in een kom het cashewnotenmeel samen met de overige ingrediënten voor de 'kaassaus'. Je kunt echter ook de hele cashewnoten met de overige ingrediënten voor de 'kaassaus' in je blender doen. 

Stap 2

Doe de tomatensaus en het verdikkingsmiddel in een kom en mix het geheel. Voeg op het laatst de gesneden paprika toe en meng het geheel. 

Stap 3

Snijd de courgette in plakken, ik gebruikte hiervoor een dunschiller. 

Stap 4

Vet een ovenschaal in en maak lagen, eerst de pastasaus dan de courgette en daarna de 'kaassaus' en zo verder. Eindig met een laag courgette en daarna pastasaus. 

Stap 5

Zet de ovenschaal voor 30 minuten in de oven. Laat het geheel even afkoelen alvorens het op te dienen. Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter