Voor de pastasaus:
-600 gram tomatensaus (hier te koop)
-120 gram boekweitmeel (hier te koop)
-125 gram paprika
-2 tomaten
Voor de 'kaassaus':
-150 gram cashewnoten (hier te koop)
-5 gram basilicum (hier te koop)
-2 gram oregano (hier te koop)
-2 gram zwarte peper (hier te koop)
-5 gram zeezout (hier te koop)
-30 gram citroensap (hier te koop)
-60 gram water
Voor de lasagne 'bladen':
- 120 gram courgette
Verwarm de oven voor op 180 °C. Maal de cashewnoten (ik gebruik hiervoor een koffiemolen). Meng hierna in een kom het cashewnotenmeel samen met de overige ingrediënten voor de 'kaassaus'.
Doe de tomatensaus en het boekweitmeel in een kom en mix het geheel. Voeg op het laatst de gesneden paprika en tomaten toe en meng het geheel.
Snijd de courgette in plakken, ik gebruikte hiervoor een dunschiller.
Vet een ovenschaal (met kokosolie) in en maak lagen, eerst de pastasaus dan de courgette en daarna de 'kaassaus' en zo verder. Eindig met een laag courgette en daarna pastasaus.
Zet de ovenschaal voor 30 minuten in de oven. Laat het geheel even afkoelen alvorens het op te dienen. Eet smakelijk!
![]() |
Ik ben Brian en ik ben de oprichter van Gaiagoods. Ik sta enthousiast en positief in het leven. Ik streef mijn droombeeld van een gezondere wereld na door mensen te inspireren om beter voor zichzelf én voor de aarde te zorgen. Smakelijk eten! |
© 2021 www.gaiagoods.nl - Powered by Shoppagina.nl