Geen producten (0)

Bonenburgers vegan

 

Voor 8 bonenburgers

Ingrediënten:

-250 gram (zwarte) bonen
-1 grote ui 
-60 gram tomatensaus
-40 gram havermeel
-1 tl paprikapoeder
-1 tl komijnzaad
-zout en peper naar smaak
-eventueel: stukjes verse groente (ik gebruikte een halve courgette en een halve rode paprika)

Stap 1

Kook de zwarte bonen totdat ze gaar zijn. Prak de bonen vervolgens met een vork. Snijd de uien en bak deze totdat ze glazig zijn. 

Stap 2

Snijd de groenten en doe deze in een kom, samen met de gebakken ui en de geprakte bonen. Voeg de kruiden toe en meng het geheel goed door. 

Stap 3

Voeg de tomatensaus en het havermeel toe terwijl je goed blijft roeren. 

Stap 4

Doe wat kokosolie in een koekenpan. Gebruik je handen om de bonenburgers een goede vorm te geven. Bak de bonenburgers aan twee zijden goudbruin. Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter