Geen producten (0)

Vegan gezonde crackers

Ingrediënten:

-150 gram boekweitgraan
-20 gram lijnzaad
-65 ml water
-25 gram kokosolie
-8 gram rozemarijn
-5 gram zeezout
-snufje zwarte peper

Stap 1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Stap 2

Maal het boekweitgraan, ik gebruikte hiervoor een elektrische koffiemolen. Maal ook het lijnzaad en doe dit in een glas met 65 ml water (laat dit 5 minuten staan).

Stap 3

Doe het boekweitgraan, het lijnzaad, de vloeibare kokosolie, het water en de kruiden bij elkaar en meng het geheel. 

Stap 4

Bekleed een (bak)plaat met bakpapier. Verspreid het deeg over de bakplaat en gebruik een pizzasnijder of mes om er brede repen van te snijden. Plaats je crackers 15 minuten in de oven.  

Stap 5

Laat de crackers afkoelen (hierdoor worden ze knapperiger). Eet smakelijk!

Welkom op onze duurzame webshop! Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook Pinterest Twitter